Sunday, 15 May 2016

Vivix atasi Kulit kusam, kulit kembali licin tiada jerawat dan tidak sakit badan lagi

Kulit kusam hilang, dulu jerawat bernanah kini kembali licin dan badan kembali bertenaga, bangun pagi-pagi tak sakit badan lagi. Itulah antara feedback daripada beberapa orang yang telah mencuba suplemen vivix.

Vivix merupakan minuman botanical dan ia merupakan tonik anti penuaan. Saya ada tulis berkenaan tonik anti penuaan di entry sebelum ini. Untuk membaca boleh klik link Tonik anti penuaan.


Kandungan utama Vivix merupakan ektrak dari 4 jenis bahan yang sangat berkhasiat dan tinggi kandungan antioksidannya iaitu Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan juga Polyganum Cuspidatum. Dimana campuran ini menghasilkan kandungan polifenol yang 10x lebih berkuasa daripada resveratrol tunggal yang terdapat didalam produk anti penuaan biasa yang terdapat dipasaran.

Campuran polifenol didalam vivix bertindak terhadap 4 punca mekanisme penuaan sel badan iaitu dengan:
  • Melindungi dan membaiki DNA.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik.Vivix membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular.

  •  Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru), mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel tubuh.
  • Melambatkan pembetukkan Protien AGE ( Advance Glaycation End products) yang boleh merosakkan sel tubuh.  Ramuan Vivix adalah 10x dari resveratrol untuk melambatkan  pembentukkan protin AGE.
Memang vivix tonik anti penuaan, namun kerana ia bertindak kedalam sel badan, vivix juga dapat membantu ramai orang dalam menyelesaikan masaalah kesihatan. Antaranya

Saya nak share juga antara testimoni lain yang ambil untuk kecantikan dan juga kesihatan badan, antaranya:


Saya nak share lagi testimoni mereka yang mengambil vivix, badan tidak lagi rasa sakit-sakit badan bila bangun pagi, kulit rasa halus dan kusam dah hilang dan juga kulit kembali licin setelah mengalami jerawat yang bernanah. Sangat banyak kebaikan vivix dalam membantu menyelesaikan masaalah kesihatan.
Amalkan vivix hanya satu sudu sehari sebagai suplemen untuk  kesihatan badan  bagi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun badan, kesihatan sendi, serta kesihatan secara menyeluruh. 

Untuk mendapatkan vivix hubungi saya ira di 013.3196652

No comments: