Saturday, 7 May 2016

Diserang strok kerana kolestrol dan hipertensi kini pulih dengan vivix

Kalini saya nak share satu testimoni berkenaan vivix, mak Syam Nida mengalami strok akibat dari hipertensi dan juga kolestrol yang tinggi. Mak beliau juga selalu penat dan stress, biasa bagi ibu yang bekerja, penat nak urus rumah lagi kan. Jadi Syam. Syam Nida memberikan vivix kepada maknya.

Dengan mengamalkan suplement vivix dengan konsistant, alhamdulillah maknya kembali sihat, dan segar dan darah tinggi pun semakin pulih.

Jadi, apa kandungan vivix ini yang boleh membantu menurunkan darah tinggi?

Vivix mengandungi Muscadine Grape, Purple Carrot,  Elderberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan phytochemicals berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksida dan berkesan melambatkan penuaan sel.

Bagaimana vivix berfungsi? penyelidikan yang dilakukan oleh Shaklee menunjukkan ramuan Vivix memberikan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap Selular.

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memberi impak positif kepada pengawalan genetik - membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular.

Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel tubuh.

Melambatkan pembetukkan Protien AGE ( Advance Glaycation End products) yang boleh merosakkan sel tubuh.  Ramuan Vivix adalah 10x dari resveratrol untuk melambatkan  pembentukkan protin AGE.

Bagi anda yang ada hipertensi dan juga kolestrol tinggi, cuba amalkan vivix sebagai alternatif untuk pulihkan kesihatan. 

Hubungi saya ,ira untuk mendapatkan vivix anda di 013.3196652

No comments: