Friday, 13 May 2016

Tonik anti penuaan

Usia meningkat, penampilan fizikal pun berubah seiring dengan peningkatan usia. Semua orang sekarang sibuk nak maintain awet muda, terutama bagi wanita. Apa saja sanggup dilakukan asalkan tampil cantik dan muda, ada yang membuat pembedahan plastik, ada yang mengambil suntikan, dan ada yang mengambil pelbagai jenis makanan tambahan.

Dipasaran sekarang penuh dengan lambakkan pelbagai jenis makanan tambahan, sebagai pengguna kita haruslah bijak memilih jenis makanan tambahan yang terbaik untuk kita amalkan, ada yang murah dan ada juga yang mahal, ada yang natural dan ada juga yang banyak kandungan bahan kimia. Sebaiknya kita telitilah terlebih dahulu sebelum membeli.

Apa yang saya nak kongsi hari ini adalah berkenaan rahsia tonik anti penuaan iaitu vivix, yang dikeluarkan oleh syarikat makanan tambahan Shaklee.

Vivix merupakan minuman botanical dimana kandungan utamanya adalah Anggur Muscadine, purple carrot, Elderberry dan juga Polyganum Cuspidatum. Saintis Shaklee telah mengenalpasti dan mencipta campuran polifenol didalam vivix yang 10 kali lebih berkuasa daripada resveratrol tunggal yang terdapat dalam produk anti penuaan biasa dipasaran.

Campuran unik ini apabila ditambah dengan resveratrol telah menunjukkan hasil kajian makmal yang positif terhadap 4 punca mekanisme penuaan sel. Empat mekanisma tersebut adalah melindungi dan membaiki DNA, menyelaras genetik, pengeluaran tenaga sel, dan memperlahankan proses penuaan.

Pengambilan vivix satu sudu teh sehari untuk kekal awet muda dan  menjaga kesihatan badan  bagi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun badan, kesihatan sendi, serta kesihatan secara menyeluruh. 

Anda boleh baca berkenaan testimoni, satu sudu vivix sehari untuk 3 manfaat.

Untuk membuat pesanan vivix, hubungi saya ira, pengedar sah Shaklee ditalian 013.3196652.

2 comments:

nila anggraini said...

Amalan pengambilan vivix boleh bantu kita awet muda...memang terbaik.

Akmal Rusydi said...

Korang yang nak cantik jangan terlalu obses nak makan itu ini. Pilihlah produk yang ada kajian saintifik,ada ujian klinikal seperti vivix shaklee. Tak ada kesan sampingan jangka panjang dan pendek. Produk lain belum tentu selamat