Friday, 6 May 2016

Kandungan Polygonum Cuspidatum dalam vivix


Polygomun Cuspidatum


Polygonum Cuspidatum meupakan salah satu kandungan dalam vivix. Kandungan lain adalah seperti Muscadine Grape, Purple CarrotElderberry Eropah. 

Polygonum Cuspidatum (juga dikenali sebagai Japanese Knotweed) adalah tumbuhan perenial yang berasal dari East Asia seperti Japan, China, Korea juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah.

Polygonum Cuspidatum ini mempunyai sumber komersial resveratrol yang banyak manfaat kesihatan dan banyak digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan seperti resveratrol dan banyak jenis perubatan tradisional cina.   
 

Ia merupakan resveratrol yang berkesan untuk anti penuaan dan mengaktifkan agen pelindung sel ia boleh repair sel hingga peringkat DNA. dan berupaya melambatkan penuaan sel.  Selain itu ia juga berupaya merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah juga membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan metabolisma tubuh.

 Untuk mendapatkan khasiat resveratrol, ia boleh didapati didalam sebotol vivix, Amalkan vivix untuk kesihatan badan  bagi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun badan, kesihatan sendi, serta kesihatan secara menyeluruh. 

Hubungi saya , ira untuk dapatkan vivix anda di 013.3196652. 


Saya adalah wakil Shaklee [SID:1079165],
 Untuk maklumat lanjut hubungi saya,
Sharifah Munirah Syd Ali**ira**
 Call/Sms/WhatApp :0133196652
Email : shmunirah330@gmail.com


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

1 comment:

nila anggraini said...

Vivix memang terbaik