Tuesday, 31 May 2016

Kekalkan keremajaan serta alternatif penyelesaian masalah kesihatan.

Harini dah 31 May 2016, pejam celik dah habis bulan May, dalam bulan May ni saya banyak berkongsi kebaikan dan juga testimoni - testimoni berkenaan vivix yang dapat membantu ramai orang dalam menyelesaikan masalah kesihatan masing-masing.

Vivix bukanlah ubat, ubat kita perlukan bila kita sakit dan bila kita dah sihat kita tak makan lagi ubat tersebut. Berbeza dengan suplemen ataupun makanan tambahan, yang kita ambil untuk menambah baik kesihatan, tambah nutrisi dan sebagainya. Namun mengambilan suplemen haruslah mengikut dos yang disyorkan.

Berbalik kepada vivix, ia merupakan minuman botanical dimana kandungan utama vivix adalah  Muscadine Grape, Purple Carrot,  Elderberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan phytochemicals berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksida dan berkesan melambatkan penuaan sel.

Ramuan Vivix tersebut memberikan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap Selular.

Melindungi dan membaiki  sellular DNA .  Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memberi impak positif kepada pengawalan genetik - membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular.

 Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel tubuh.

Melambatkan pembetukkan Protien AGE ( Advance Glaycation End products) yang boleh merosakkan sel tubuh.  Ramuan Vivix adalah 10x dari resveratrol untuk melambatkan  pembentukkan protin AGE.

Oleh kerana vivix bertindak hingga ke peringkat sel badan, ia dapat membantu menyelesaikan masalah kesihatan seperti :

Stroke, boleh rujuk testimoni.
Diserang stroke kerana kolestrol dan hipertensi kini pulih dengan vivix

Kanser,
Vivix bantu rencatkan sel kanser
Vivix bantu merencatkan sel kanser dari berulang

Gout, ikhtiar dengan vivix dan bacaan asid urik turun

Vivix juga membantu pulihkan eczema

Selain itu vivix juga bantu untuk masalah mata seperti eye floaters

Juga masaalah sakit lutut

Vivix juga popular dalam membantu pesakit kencing manis, penyakit berangkai seperti kolestrol dan hipertensi.

Namun begitu, bukan lah vivix ni untuk orang yang sakit sahaja. Orang yang tak sakit pun boleh ambil juga kerana ia merupakan suplemen yang terbaik untuk anti penuaan. Kalau nak awet muda boleh ambil dari sekarang dan rasai perbezaannya.

Antara testimoni lain adalah untuk atasi jerawat, dan kulit kusam disamping badan pun lebih bertenaga.

Jadi saya mengsyorkan anda amalkan vivix sebagai ikhtiar untuk membantu memulihkan kesihatan dan juga untuk kesihatan badan secara menyeluruh.

Hubungi saya, ira untuk maklumat dan pertanyaan ditalian 013.3196652.

1 comment:

nila anggraini said...

Vivix terbaik untuk kesihatan dan kecantikan tubyh badan kita. Jangan lewatkan mengambil vivix.