Monday, 16 May 2016

Atasi Eczema dengan vivix

Emak Zati mengalami eczema chronic di bahagian atas tangan, sebagai alternatif Zati memberi ibunya vivix sebagai ikhtiar.
Setelah hampir sebulan ambil vivix secara konsisten, nampak perubahan, eczema dibahagian tangan semakin menipis.

Di awal dua minggu permulaan ambil vivix, emak Zati mengalami healing crisis yang agak teruk, dimana gatal dibahagian tangan tersebut agak teruk. Healing crisis memang akan berlaku kerana tindakbalas suplement keatas badan. Healing crisis ni berbeza setiap orang, ada orang healing crisisnya 2-3 hari sahaja, ada orang sampai seminggu, bergantung juga dengan tahap kesihatan seseorang.

Namun setelah dua minggu, tangan Emak zati dah nampak perubahan dan bila hampir sebulan semakin menipis dan hampir baik. Selain eczema, ada juga manfaat lain yang emak zati rasa, gastrik, sakit tumit dan sakit kaki pun baik sekali.

Zati pun pesan pada emaknya, vivix ni suplemen bukan ubat, suplemen perlu diambil secara konsisten baru nampak kesannya. Berbeza dengan ubat, sebab memang ubat kita ambil bila sakit dan bila dh sihat kita dah tak ambil ubat kan.

Berbeza dengan suplemen, suplemen boleh diambil untuk menjaga kesihatan dan menambah nutrisi kepada badan. Bila sakit, suplemen boleh membantu untuk mempercepatkan kita sembuh.

Berbalik kepada cerita emak zati, oleh kerana emak zati dapat rasai kesan dan kebaikan vivix, emak zati pun mengesyorkan kepada jiran yang ada mengidap diabetes. Vivix juga boleh membantu menurunkan paras bacaan gula bagi pesakit diabetes. Nanti saya kongsi pula testimoni diabetes di lain entry.

Untuk mengetahui bagaimana vivix bertindak, boleh baca entry 4 kandungan utama vivix.

Amalkan vivix hanya satu sudu sehari sebagai suplemen untuk  kesihatan badan  bagi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun badan, kesihatan sendi, serta kesihatan secara menyeluruh. 

Untuk mendapatkan vivix hubungi saya ira di 013.3196652.

No comments: