Saturday, 14 May 2016

Kulit gebu dan badan lebih bertenga

Kulit gebu dan badan yang bertenaga memang menjadi idaman ramai orang, terutama wanita, lebih-lebih lagi bagi wanita yang super duper busy. Banyak perkara perlu diuruskan, kerja hakiki, urus anak-anak, part time bisnes lagi, ada lagi lah macam-macam hal yang nak kena buat.

So macam mana nak maintain gebu dan sentiasa bertenaga? Banyak juga suplemen dipasaran yang claim gebu gebas dan sihat bertenaga, cuma kita sebagai pengguna perlu bijak memilih mana produk yang banyak kandungan bahan kimia dan produk yang lebih natural.

Apa-apa pun saya nak kongsi harini satu testimoni, Kak Faiz ni, katanya kulitnya  rasa gebu dan lembab, tak payah pakai pelembab pun tak ape. Yang paling penting selain kulit gebu badan rasa lebih  bertenaga, so apa yang Kak Faiz ambil? Pastinya vivix!

Bagaimana vivix bertindak?
Vivix bertindak terhadap 4 punca mekanisme penuaan diperingkat sel. Empat mekanisma tersebut adalah melindungi dan membaiki DNA, menyelaras genetik, pengeluaran tenaga sel, dan memperlahankan proses penuaan.

Ramuan polifenol dalam vivix ini yang mengandungi 10x dari resveratrol biasa yang bertindak menghalang penuaan daripada peringkat  sel badan. Kandungan utama vivix adalah extrak dari 4 jenis bahan yang sangat tinggi kandungan antioksidanya iaitu Anggur Muscadine, purple carrot, Elderberry dan juga Polyganum Cuspidatum.

Lagi anda boleh baca lagi berkenaan  tonik anti penuaan, dan lagi testimoni kulit cantik, boleh baca satu sudu vivix sehari untuk 3 manfaat.

Amalkan vivix satu sudu sehari untuk kekal awet muda dan untuk kesihatan badan yang menyeluruh.

Hubungi saya ira,Pengedar sah Shaklee untuk pesanan vivix, di talian 013.3196652.

No comments: