Thursday, 12 May 2016

Bacaan asid urik turun

Semalam cerita tentang ayah Fia yang Gout dah pulih dengan amalkan vivix. Boleh baca kisah kisah ayah Fia, Derita Gout? Ikhtiar dengan vivix. Harini masih lagi nak cerita pasal Gout.

Kisah harini berkenaan suami kawan puan Zarith, ajak yang baru mengalami gout, apabila tahu yang suami kawannya baru kena gout jadi puan Zarith pun mengesyorkan vivix.  

Setelah amalkan vivix, bila pergi check bacaan urik asid turun dari 9.9 ke 7.6. Syukur sangat.
Kenapa puan Zarith ni cadangkan vivix kepada kawannya tu? sebab suami pun Zarith sendiri amalkan vivix dan dapat rasai kebaikan vivix, sebab tu Puan Zarith sangat mengesyorkan vivix.

Jadi bukan sekadar suruh cuba sebab nak promosi semata-mata, tetapi sebab puan Zarith dan suaminya sendiri dah  amalkan dan rasai kebaikan vivix ni.

Kandungan vivix yang terdiri daripada Muscadine Grape, Purple CarrotElderberry Eropah dan Polygonum Cuspidatum yang kaya dengan polifenol. Kajian di Harvard Universiti mendapati kandungan resveratrol yang dijumpai dalam grapes dan Poliganum Cuspidatum sebagai antioksida terbaik untuk merendahkan paras asid urik dalam badan.

Jadi saya sangat mengesyorkan anda mencuba vivix jika ada masalah gout, selain itu vivix juga dapat memberikan pelbagai maanfaat lain kepada kesihatan. Hubungi saya ira, di talian 013.3196652 untuk tempahan vivix.

1 comment:

nila anggraini said...

Bagusnya ambik vivix untuk atasi gout ni...