Monday, 9 May 2016

Vivix bantu merencatkan sel kanser dari berulang


Kalini saya nak share lagi testimoni berkenaan kanser lagi, kalau entry yang sebelum ni berkenaan testimoni emak kepad Su yang tak payah buat kimoterapi dulu hanya perlu pantau dalam 3 bulan sekali, boleh baca entry vivix bantu merencatkan sel kanser,  kali ni saya nak share pulak kisah mak nisa yang mengidap kanser usus tahap 4, pada 2 tahun lepas, namun selepas menjalani kimoterapi, kanser dah pulih tapi perlukan pemantauan dan check up dengan doktor untuk mengelakkan sel kanser menyerang kembali, kerana sel kanser akan berulang kembali selepas kimoterapi.
Sebagai alternatif, Nisa memberikan vivix sebagai suplemen untuk emaknya sejak mendapat tahu emaknya mengidap kanser.
Dengan mengamalkan vivix, emak Nisa lebih bertenaga, kalau mengidap kanser kan boleh membuatkan tubuh badan menjadi lemah. Dengan mengamalkan vivix, Alhamdulillah, emak nisa rasa lebih bertenaga dan yang paling  penting sel kanser pun terencat, dah 2 tahun, sel kanser pun tidak menyerang lagi.

Jadi kepada sesiapa yang mengidap kanser boleh mencuba suplemen vivix sebagai alternatif.

Bagaimana vivix boleh menbantu merencatkan sel kanser?

Kerana kandungan resveratrol didalam vivix. Resveratrol dari extrak anggur muscadine, Elderberry, purple carrot inilah yang bertindak sebagai anti penuaan selular vivix. Kandungan resveratrol dalam vivix juga menjadikan ia banyak manfaat seperti merencatkan sel cancer, menghalang pertumbuhan sel cancer, resveratrol  membantu melambatkan penuaan, juga melawan pelbagai penyakit seperti mengurangkan radang, menghalang platlet darah bergumpal, gumpalan ini yang boleh menyebabkan salur darah tersumbat yang boleh menyebabkan serangan jantung.

Bagaimana resveratrol dalam vivix bertindak?
Ramuan Vivix memberikan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap Selular.
Melindungi dan membaiki  sellular DNA .  Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Memberi impak positif kepada pengawalan genetik - membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular.
 Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel tubuh.
Melambatkan pembetukkan Protien AGE ( Advance Glaycation End products) yang boleh merosakkan sel tubuh.  Ramuan Vivix adalah 10x dari resveratrol untuk melambatkan  pembentukkan protin AGE.

Amalkan vivix sebagai suplemen untuk  kesihatan badan  bagi memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun badan, kesihatan sendi, serta kesihatan secara menyeluruh. 

Untuk mendapatkan vivix hubungi saya ira di 013.3196652

Saya adalah wakil Shaklee [SID:1079165], Untuk maklumat lanjut hubungi saya, Sharifah Munirah Syd Ali**ira** Call/Sms/WhatApp :0133196652 Email : shmunirah330@gmail.com **

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

1 comment:

nila anggraini said...

Vivix memang multi manfaat. Kaya antioksidan dan juga resveratrol yang baik 10 kali ganda dari resveratrol biasa.