Wednesday, 18 May 2016

Anda bersedia untuk Jatuh Chenta lagi?

Tajuk entry saja bagi suspen skit..hehe, sapa nak jatuh chenta lagi? meh kita story skit.Kisahnya Cheq Sumaiyah yang jatuh chenta dengan vivix. Kenapa, alkisah emak Sumaiyah, yang berusia 64tahun, mengidap diabetes sejak 11 tahun yang lepas. Biasanya bacaan glucose mesti belas-belas, itu adalah bacaan yang selalunya  bagi pengidap diabetes ni.

Tapi selepas Sumaiyah memberikan vivix kepada emaknya, Alhamdulillah bacaan yang belas-belas dah turun ke 8mmol/L je, sangat oklah sebab dah turun sikit. Diharapkan selepas ni bacaannya akan turun lagi, dengan pengambilan vivix secara konsisten. Sapa yang tak gembira, orang yang kita sayang semakin sihatkan. Asbab dengan kebaikan yang diperolehi itulah menyebabkan Sumaiyah jatuh Chenta dengan vivix!

Kenapa vivix ni boleh membantu? kerana kandungan vivix yang tinggi dengan antioksida dan resveratrol yang boleh bertindak hingga ke dalam sel. Seterusnya boleh membantu memulihkan tahap kesihatan.


Dalam entry yang terdahulu, saya ada juga share testimoni vivix dalam membantu memulihkan pesakit kanser. Boleh rujuk entry berikut:
Juga ada testimoni vivix bantu atasi gout.


Vivix merupakan tonik anti penuaan, namun kerana 4 mekanisme vivix yang  bertindak kedalam sel badan, vivix  dapat membantu ramai orang dalam menyelesaikan masaalah kesihatan.
Untuk mencuba vivix dan ingin rasa jatuh chenta dengan vivix?  hubungi saya ira, 013.3196652. 

Tak cuba, tak tahu rasa, 
dah rasa pasti dapat rasai perbezaannya.
Then pastinya anda bersedia untuk jatuh Chenta?


No comments: