Tuesday, 10 May 2016

Satu sudu vivix sehari untuk tiga manfaat

Harini saya nak share lagi berkenaan khasiat vivix. Kalau entry sebelum saya share testimoni berkenaan vivix bantu merencatkan sel kanser dan juga vivix bantu merencatkan sel kanser dari berulang. Kalini nak share manfaat vivix untuk kecantikan pulak.

 Vivix boleh diambil oleh semua orang, tak semestinya ada penyakit kronik sahaja yang boleh ambil. Yang sihat pun perlu juga ambil vivix untuk mengoptimumkan kesihatan badan, bila umur meningkat kita tak lah sesihat dan aktif macam kita remaja dulu. Jadi memang perlu ambil vivix untuk kesihatan dan dapat mencegah dari penyakit. Kita perlu beriktiar, apa-apa pun Allah yang menentukan.

Kali ni saya share testimoni kakak ni yang ambil vivix sesudu sehari, apa manfaat yang kakak ni dapat, katanya jeragat makin hilang, wrinkle kat bahagian mata pun dah tak ada, dah nampak berseri-seri dah wajah kakak ni. Dan yang paling penting kakak ni dah lost weight 3kg dalam masa sebulan selepas ambil vivix secara konsistant, tak pasal-pasal terkurus sekali, jadi boleh dapat tiga manfaat dalam sebotol vivix yang diamalkan sesudu sehari.

Memang la harga vivix ni agak mahal (bagi saya hehe..) tapi sangat berbaloi dengan manfaat yang kita dapat.
Contoh kakak ni dapat 3 manfaat, jeragat hilang, wrinkle kat mata dah tak ada, dan berat turun 3kg, kalau nak ikutkan ambil produk kecantikan pun dah berapa kan, nak beli cream untuk jeragat, pastu nak beli untuk cream untuk eye treatment cream untuk wrinkle kat mata tu pun dah berapa harganya kan, kalau nak yang bagus mesti cari yang mahal sikit, jadi kalau ditambah-tambahkan sama sahaja harganya dengan sebotol vivix ke lebih lagi.

Jadi bagi orang yang suka simple dan mudah, tak payah nak apply macam-macam kat muka memang patut ambil vivix sebagai penyelesaian, disamping dapat manfaat lain untuk kesihatan badan.
Nak cuba vivix? Boleh hubungi saya ira, di talian 013-3196652. Untuk mengetahui kandungan vivix boleh baca 4 kandungan vivix.

No comments: