Sunday, 22 May 2016

Alternatif Penyelesaian untuk Penyakit berangkaiSaya masih lagi nak share berkenaan vivix, salah satu ramuan utama vivix adalah purple carrot atau lobak unggu. Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A, mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolic, polyacetylenes, isocaumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins iaitu antioksidan yang sangat mustajab.


Ia memberi manfaat termasuklah anti-radang, anti mikrobial dan anti carcinogen. Membantu melawan serangan kanser, serangan jantung, diabetes, SLE, arthritis, dan sakit buah pinggang dan hampir semua sakit kronik.


Saya nak share testimoni Emak Ummu Mardhiah, bila mendapat tahu emaknya mengidap kencing manis, darah tinggi dan kolestrol, Ummu berikan vivix, syukur alhamdulillah bacaan kencing manis dan juga darah tinggi turun, dan kolestrol pun kurang.Sehingga sekarang Ummu memberikan emaknya vivix dan juga ostematrix (kalsium) dan juga ESP (protien berasaskan soya) dan Juga Omega Guard (minyak ikan) untuk emaknya.
Sehingga sekarang, tumit kaki yang merekah dah pulih dan juga sakit kaki pun dah kurang.
Anak mana yang tak happy bila keadaan kesihatan orang yang tersayang semakin pulih kan.

Amalkan vivix sebagai ikhtiar untuk membantu memulihkan kesihatan dan juga untuk kesihatan badan secara menyeluruh. Hubungi saya, ira untuk maklumat dan pertanyaan ditalian 013.3196652.

No comments: