Sunday, 29 May 2016

Bangun pagi badan tak sakit-sakit walaupun tidur lambat.

Lifestyle bagi kebanyakan orang sekarang memang sangat busy, terutama  bagi orang yang tinggal di bandar. Ada yang keluar rumah seawal 6.30pagi bagi mengelakkan traffic jem dan hantar anak kesekolah dan taska terus  jam 8.00pagi dah sampai opis.  Petang pukul 5 atau 5.30petang keluar opis terus bergegas pergi amik anak ditaska atau sekolah balik kerumah jalan  redah jem paling cepat pukul 7.00petang baru sampai rumah.

Dah sampai rumah bergegas siapkan makan malam ala kadar, kengkadang beli jer, makan malam, hantar anak ngaji kejap, pukul 9 malam tengok buku anak sekolah kejap, pukul 10.00malam anak-anak pun tidur.

Hah, barulah nak ada masa untuk nak uruskan perkara lain, kengkadang tu sampai pukul 1.00-2.00pagi baru dapat tidur kan. Esok seawal 5.00pagi dah nak bangun kan...Hadoi memang sakit badan kalau hari-hari macam tu kan.

Jadi, bagi anda yang super busy, saya mencadang pengambilan suplemen bagi memberikan nutrisi kepada badan dan kekal sihat dan bertenaga.
Semestinya saya mencadangkan vivix, vivix merupakan suplemen antioksidan yang tinggi dan salah satu dari mekanisme vivix adalah ia menggalakkan biogenesis iaitu (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel tubuh. 
Anda juga boleh membaca entry berkenaan kandungan vivix 4 kandungan utama dalam vivix.
Saya nak share satu testimoni, pengambilan vivix dapat membantu memberi tenaga dan segar apabila bangun pagi walaupun tidur lewat.Untuk mencuba vivix, hubungi saya ira ditalian 013.3196652.

No comments: