Thursday, 14 July 2016

Kulit kusam yang sangat merisaukan?


Kulit kusam merupakan salah satu perkara yang merisaukan ramai wanita. Semestinya ramai wanita yang samggup berhabisan ringgit untuk memastikan wajah sentiasa cantik dan tidak kusam. Pastinya wajah yang flawless menjadi idaman.

Antara penyebab kulit kusam adalah tompokan sel kulit mati dimana ia merupakan kesan daripada metabolisme kulit yang kurang baik. Manakala proses penuaan juga menyumbang kepada kulit kusam serta pendedahan pada sinar matahari yang berlebihan boleh menyebabkan kulit kusam dan gelap.

Saya nak kongsi pengambilan suplemen yang bersesuaian dapat membantu menghilangkan masalah kulit kusam,selain mendapat manfaat lain seperti badan menjadi lebih sihat dan bertenaga.
Pengambilan Vivix Shaklee semestinya pilihan yang tepat kerana, vivix merupakan minuman botanical anti penuaan dengan kandungan antioksida yang tinggi serta resveratrol. Manakala mekanisma vivix itu sendiri yang bertindak hingga ke dalam sel badan.

Testimoni pengambilan vivix secara konsistan dapat menghilangkan kulit kusam dan memberikan kesan kulit wajah menjadi cerah berseri.


Selain vivix, pengambilan kolagen juga mampu membuatkan kulit sentiasa lembab dan tidak kering. Kolagen Powder Shaklee merupakan  kolagen yang  hebat kerana yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen.

Kolagen Shaklee merupakan kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Dimana ianya sangat ringan iaitu hanya 1000 Dalton, dan mudah diserap oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sistesis kolagen pada kulit dengan lebih berkesan.

 Testimoni pengambilan kolagen secara konsistan dapat menghilangkan kulit kusam dan memberikan kesan kulit wajah menjadi cerah berseri.


Oleh kerana Kolagen Shaklee sangat ringan iaitu hanya 1000 Dalton, dan mudah diserap oleh badan, kesannya boleh dilihat selepas 6 hari pengambilan kolagen shaklee. Seperi testimoni dibawah, mj. Mj mengambil kolagen Shaklee secara konsistan dan kesannya dapat dirasai setelah 6hari.

Kombinasi pengambilan vivix dan kolagen Shaklee dapat memberikan kesan yang lebih mantap untuk mengatasi masalah kulit kusam.

Untuk mencuba vivix dan kolagen shaklee, hubungi saya ira 013-3196652 .


No comments: