Tuesday, 7 October 2014

Testimoni ESP menghilangkan jerawatJika anda mempunyai masalah jerawat, selain dari menggunakan produk penjagaan muka yang bersesuaian, anda boleh mengamalkan suplemen berasaskan protein. Terdapat banyak manfaat ataupun kebaikan protein untuk badan kita. Antaranya  adalah memperbaiki pigmentasi, mengatasi masalah rambut gugur, membantu melembabkan kulit muka secara semulajadi dan lain-lain lagi. Anda boleh membaca tentang pelbagai manfaat dan kebaikan ESP soya protein, boleh rujuk manfaat ESP Soya Protein.
Saya nak share satu testimoni berkaitan kesan pengambilan ESP soya protein secara konsistan selama lebih kurang 2 bulan dan dia juga rajin buat masker dengan ESP soya protein. Kesan jerawat dah hilang dan kulit pun lebih licin.
Jika anda belum mencuba ESP soya protein, jangan tunggu lagi, mesti cuba sekarang, jangan segan untuk menghubungi saya untuk mendapatkan ESP soya protein ya. Kalau anda  ingin  membeli secara online, anda boleh klik esell.

Inginkan penjimatan sehingga 15%-20%.
Daftarlah sebagai ahli Shaklee sekarang !!!  Saya adalah wakil Shaklee [SID:1079165],
Untuk maklumat lanjut hubungi saya,
Sharifah Munirah Syd Ali**ira**
Call/Sms/WhatApp :0133196652
Email : shmunirah330@gmail.com

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

No comments: