Wednesday, 8 October 2014

ESP membekalkan tenagaESP membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.

ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

*Protien berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.

*Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.

*Paras glisemik indeks yang rendah rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis. dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah normal.

*Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.

Selain dapat membekalkan tenaga, terdapat pelbagai manfaat lain yang boleh diperolehi dengan mengamalkan ESP soya protein. Boleh rujuk manfaat ESP Soya protein dan juga Perbezaan ESP Shaklee

Satu hidangan ESP Shaklee ini bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telor, 12x ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol,tiada asid uric, dan ia mudah diserap oleh tubuh badan.Anda boleh membuat pembelian ESP Soya protein secara online dengan klik esell

Ingin kan penjimatan sehingga 15-20%. Hubungi saya .

Anda ingin menjadi ahli Shaklee ?Klik CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE


Saya adalah wakil Shaklee [SID:1079165],
Untuk maklumat lanjut hubungi saya,
Sharifah Munirah Syd Ali**ira** 
Call/Sms/WhatApp :0133196652
 Email : shmunirah330@gmail.com ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **No comments: